Välkommen på hundkurs hos mig!

 Att träna ska vara roligt och lustfyllt

Samtliga kurser utgår från positiv förstärkning som träningsmetod där hunden får uppmuntran när den gör rätt. Att träna ska vara roligt och lustfyllt för både människa och hund. Varje kurs utgörs av såväl teori som praktik.

 

Viktigt att samtliga hundar är vaccinerade och är försäkrade och anmälan är bindande och ska betalas innan kursstart - pris gäller från 1 januari 2021.

   

 

Anmäl till samtliga kurser under fliken "anmälan" och kom ihåg att ange vilken kurs som ni anmäler er till.

Inbetalning innan kursstart: BG 5370-8012, glöm ej ange vem ni är och kursen, vill ni hellre ha faktura så skriv det i meddelandet samt mejladress.

Anmälan är bindande.

 2018-09-03 19.16.38

Har ni enbart frågor om kursen så mejla till: rindrosenshundcenter@outlook.com

 

Målet med mina kurser är att skapa god hundhållning och samspel mellan hunden och hundägaren

                      Alla hundraser är välkomna

 

 

 Valpkurs   3 – 6 mån             6 tillfällen            Pris: 1900 SEK

På min valpkurs får du bygga upp din och din valps relation och lägga grunden för vardagslydnaden. Vi kommer att ta tillvara valpens naturliga nyfikenhet, lekfullhet och vilja till att lära sig saker. Ni kommer att få träna kontakt, följsamhet, samspel, gå fint i koppel, komma när du ropar, hantering med mera. Naturligtvis tränar vi med belöningar så att din valp tycker det är roligt att lyssna på dig!

 

 

Allmänlydnads grundkurs från 6 mån      6 tillfällen   Pris: 2200 SEK

Roliga övningar som stärker er relation samt lägger grunden för förtroende, samarbete och trygghet. Vi går igenom kontaktövningar, koppelträning, sitt, ligg, stå, stanna kvar, inkallning, stanna på avstånd samt förbudsövningar t.ex. att inte springa fram till andra under promenaden.

 

Allmänlydnads fortsättningskurs            6 tillfällen   Pris: 2200 SEK

Under den här kursen kommer vi att fortsätta att utveckla grundfärdigheterna och finslipa på grunderna. Vi kommer fortsätta att utveckla träningskunskaperna i form av mer störning. Hundarna får lära sig en hel del fokus, koncentration, signaler och när de ska spetsa öronen och bara lystra.

 

Klickerkurs                        3 tillfällen            Pris: 1300 SEK

På klickerkurs lär vi oss grunderna i klickerträning. Vi betingar ljudet så hunden lär sig att ljudet leder till godbit/lek. Vardagslydnad och cirkuskonster tränas in med hjälp av klickern.

  

Aktivitetskurs                     3 tillfällen            Pris: 1300 SEK

Vi provar på olika roliga aktiviteter med hundarna. Både inomhus- och utomhusaktiviteter. Bla. sök, spår, tricks, balans & kroppskontroll mm. Vi går igenom inlärning, förstärkning och planering för att bli bättre tränare!

 

Seniorkurs (för den äldre hunden)    4 tillfällen    Pris: 1000 SEK 

En kurs för hundar som är fem år eller äldre. Vi jobbar med bra aktivering på enskild nivå för att ge hunden ett glädjefullt och rikare liv. Ni får lära er att massera och stretcha din hund för ökat välbefinnande och lära er att känna igenom hunden.

 

Hundmötekurs                              4 tillfällen        Pris:2200 SEK

Upplever du dina hundpromenader jobbiga?

Vill du kunna passera andra hundar utan den ska fram för att hälsa eller bråka med den andra hunden? Då är detta kursen för dig! Här får du tips och praktisk träning på hur du möter och går förbi andra hundar!

OBS! Första tillfället är teori utan hund, de andra tillfällena är praktik med hund.

Kurslängd. 1:a x 1,5 timme + 3 x ca 1 timma (tredje tillfället är ca 2 timmar)

Max 6 deltagare 

 

Antijaktkurs – vill du att din hund jagar mindre       4 tillfällen      Pris: 2200 SEK

 Har du en hund som jagar katter, rådjur, hästar, harar, fåglar, ekorrar – då är detta kursen för dig!

Vill du ha en hund som kan gå lös i skog och mark utan att störa viltlivet så krävs detta en träning och förståelse för hundens naturliga behov. I denna kurs kommer vi att gå igenom vart på ”jakt-skalan” just din hund ligger och vad hans/hennes triggers är.

Vi går igenom en lämplig aktivering som jaktkompensation och tränar på hur du ska sänka hundens motivation för jakt på egen tass.

Vi kommer att jobba med ”skvallerträning”, ett fungerande ”nej”, en stoppsignal och en helt ny inkallningssignal.

Beroende på individ kan träningsplanen se lite olika ut för de olika deltagarna.

Kurslängd. 1 x 1,5 timme + 3 x ca 2 timmar

Max 6 deltagare  

 

Privatträning                                   Pris: 800 SEK/timme

Privatträningen är målinriktad och innehåller träning av moment som ska hjälpa dig i den fortsatta träningen, tävlingen eller vardagen med Din hund.

 

 

 

Företaget innehar F-skatt